Back to top
Image Alt

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια οικογένεια συνεργασιών:

Η δύναμή μας βρίσκεται στη στενή οικογένεια συνεργασιών που έχουμε δημιουργήσει με παραγωγούς συστατικών τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πνεύμα συνεργασίας αντανακλά τη διαρκή δέσμευσή μας για αριστεία. Γνωρίστε την ομάδα μας των ενθουσιωδών νέων επαγγελματιών των οποίων η φρέσκια προοπτική και η αφοσίωση μας εμπνέουν να αγκαλιάσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Με δεκαετίες εμπειρίας στην προμήθεια και εισαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, κατανοούμε τις λεπτές λεπτομέρειες κάθε συστατικού και είμαστε εδώ για να μοιραστούμε αυτήν τη γνώση μαζί σας.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική Ασφαλείας
Κοινωνική Ευθύνη
Πιστοποιητικό ISO 22000:2018


 1. Aromat Hellas

  1969 - Έναρξη δραστηριότητας στον τομέα των συστατικών τροφίμων

  Η εταιρεία ξεκίνησε το ταξίδι της στον τομέα των συστατικών τροφίμων, περνώντας μέσα από δύσκολες περιόδους που χαρακτηρίζονται από υψηλούς τελωνειακούς δασμούς και περιοριστικές οικονομικές πολιτικές που επηρεάζουν την εύθραυστη βιομηχανία τροφίμων.

  50 Χρόνια

 2. Aromat Hellas

  Ίδρυση της επιχείρησης Ιωάννης Μάμαλος & ΣΙΑ ΟΕ AROMAT Hellas ®

  Η εταιρεία άλλαξε επωνυμίας, τροποποιώντας το καθεστώς και το όνομά της ώστε να ευθυγραμμιστεί με την εξελισσόμενη ταυτότητα και παρουσία της στην αγορά.

  50 Χρόνια

 3. Aromat Hellas

  2001 - Επένδυση σε Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

  Με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, η εταιρεία επένδυσε σε νέες ιδιωτικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης με ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος και προηγμένα συστήματα αποθήκευσης & φόρτωσης/εκφόρτωσης.

  50 Χρόνια

 4. Aromat Hellas

  2014 - Αλλαγή επωνυμίας σε AROMAT Hellas Ο.Ε

  Στις 26 Φεβρουαρίου 2014, η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε "AROMAT Hellas Ο.Ε." για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τη διεθνή παρουσία και τις φιλοδοξίες της.

  50 Χρόνια

 5. Aromat Hellas

  2018 - 2nd Generation of Innovative and Youthful Leadership

  The company is transferred to Eleanna & Andreas Mamalos, bringing in young, capable executives to drive its vision forward with anticipation and optimism.

  50 Χρόνια

 6. Aromat Hellas

  2023 - Πρός το Μέλλον

  Με πλήρη αυτοματοποίηση του επιχειρηματικού μοντέλου και Πιστοποίηση ISO22000:2018, η εταιρεία προχωρά προς το μέλλον.

  50 Χρόνια

Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο

Οι παγκόσμιοι ηγέτες στον κλάδο των τροφίμων εμπιστεύονται τον Aromat Hellas ως τον πολύτιμο συνεργάτη τους. Από τα γνωστούς οίκους αρωμάτων έως τους κορυφαίους παραγωγούς σταθεροποιητών, οι διεθνείς συνεργάτες μας βασίζονται σε εμάς για να προσφέρουμε ποιοτικά συστατικά σε εσάς. Η δέσμευσή μας για την αριστεία και τα ακλόνητα πρότυπα μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Εγκαταστάσεις της εταιρείας

Η συμμόρφωση με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανονισμούς είναι η υπόσχεσή μας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην ανάπτυξη των δικών σας προϊόντων. Οι συνεργάτες μας συνδυάζουν την επιστήμη και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν συστατικά που όχι μόνο πληρούν τα ρυθμιστικά πρότυπα αλλά και υπερέχουν σε απόδοση και ποιότητα

01
Εμπειρία

50+ χρόνια στη διεθνή αγορά συστατικών τροφίμων, με αντίστοιχη τεχνογνωσία και ικανότητα αντιμετώπισης των συχνά περίπλοκων ζητημάτων που προκύπτουν στις διεθνείς αγορές.

02
Προσαρμοσμένες Λύσεις

Βασισμένες στις ανάγκες σας, οι προσαρμοσμένες λύσεις μας βελτιώνουν την παραγωγή σας. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να παρέχουμε συστατικά και υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

03
Εξυπηρέτηση πελατών

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο είναι σε μεγάλο βαθμό πελατοκεντρικό. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει με προσφορές προϊόντων, τεχνική υποστήριξη και συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Η επιτυχία σας είναι προτεραιότητά μας.

Μερικοί απο τους πελάτες που μας εμπιστεύονται

Οι πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη μας εμπιστεύονται να παρέχουμε με συνέπεια εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν εξυπηρετούμε απλώς τους πελάτες μας, ακούμε, παρέχουμε πληροφορίες για την αγορά, εμπνέουμε και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.