Η AROMAT Hellas® φέρνει με υπερηφάνεια
σε εσάς, τα προϊό-ντα μιάς απ’ τις μεγαλύτερες εταιρείας
παραγωγής ζελατίνης στον κόσμο, της γνωστής PB
Gelatins/Tessenderlo Chemie.
Η ζελατίνη είναι φυσικό προϊόν που παράγεται από μέρη
χοιρινών ή βοοειδών. Είναι μια εύπεπτη πρωτεΐνη χωρίς
λιπαρά και χολη-στερόλη.
Διατίθεται σε πηκτική ισχύ από 80-280 bloom και διάφορη
κοκκο-μετρία.
Η λειτουργικότητα της ζελατίνης σε ένα σύστημα είναι συχνά
πολλαπλή και βασίζεται στην επενέργεια αρκετών ιδιοτήτων
της την ίδια στιγμή όπως: |
 |
Κατακράτηση νερού |
 |
 |
Γαλακτωµατοποίηση |
 |
 |
Σταθεροποίηση |
 |
 |
Αφρισµό |
|
 |
Ιξώδες / κολλώδες |
 |
 |
Ελαστικότητα |
 |
 |
Δηµιουργία λεπτής µεµβράνης |
 |
 |
& διάφορες άλλες ιδιότητες |
|
Η ζελατίνη διαιρείται σε τρεις κατηγορίες: |
 |
Βασική ζελατίνη: Διαφόρων τύπων |
 |
 |
Κρυο-διαλυτές ζελατίνες: Cryogel® και
Instagel® |
 |
 |
Υδρολυτικές: Solugel®, Polypro®, Peptein® |
Τέλος, η ζελατίνη προσφέρει µια ευρεία γκάµα χρήσεων
που έχουν εφαρµογή στη: |
 |
Βιοµηχανία ειδών διατροφής: Ζαχαροπλαστική,
προϊόντα κρέατος, γαλακτοκοµικά προϊόντα, κρασιά, χυµούς,
επιδόρπια κ.α. |
 |
 |
Φαρµακευτική: Μαλακές κάψουλες, σκληρές
κάψουλες κάψουλες ζελατίνης, µικροκάψουλες και ταµπλέτες. |
 |
 |
Φωτογραφία: Φωτογραφικές µεµβράνες
υψηλής ευαισθησίας. |
* |
Η PB Gelatins είναι επισης ένας από τους μεγαλύτερους
παραγωγούς Γλυκίνης (Glycine) στον κόσμο. |
|
 |
Παρακαλούμε κατεβάστε
το Adobe Acrobat
Reader εδώ |
 |
|