Αρχική E-mail Αρχική
Προϊόντα
Herbstreith & Fox
PB Gelatins
Silesia
Kaul
Roeper
Αφυδατωμένα φρούτα & λαχανικά
Χρώματα
Έντυπο Aromat Hellas
Λοιπά Προϊόντα
01/06/2009
JKΗ εταιρία μας είναι σε θέση να προσφέρει στην ελληνική αγορά τη νέα γλυκαντική ύλη σουκραλόζη από την JK Sucralose. Η σουκραλόζη είναι εξακόσιες φορες (600) πιο γλυκιά απο τη σακχαρόζη, διαθέτει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη και είναι απαλλαγμένη απο τη "χημική γεύση" που συνήθως εμφανίζεται στις τεχνητές γλυκαντικές ύλες. Οι ιδιότητες αυτές καθιστούν τη σουκραλόζη μια ιδανική και καινοτόμο λυση για τα προϊόντα σας.

 

01/06/2009

Η εταιρία Silesia GmbH διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά αρωματικών υλών Silvanil, "ίδια με το φυσικό" (nature identical), με βάση τη βανιλίνη.

Πρόκειται για προϊόν υψηλής τεχνολογίας, σε υγρή μορφή, σκόνη ή συμπύκνωμα. Είναι υλικό FEMA-GRAS, διαθέτει πιστοποιητικά Kosher και Halal και δεν περιέχει αλλεργιογόνα.

Οι αρωματικές υλές της σειράς Silvanil έχουν μεγάλο χρόνο ζωής (μέχρι δυο χρόνια), είναι εύκολα στη χρήση, με "καθαρή ετικέττα" (clean label), είναι κατάλληλα για vegetarians/vegans και είναι οικονομικά (cost effective).

Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα μπουκέτα που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις σας και στις ανάγκες της αγοράς. Σχηματικά η δομή των αρωμάτων Silvanil φαίνεται παρακάτω. Να σημειωθεί οτι για ειδικές χρήσεις, η βάση βανιλίνης μπορεί να αντικατασταθεί με αιθύλβανιλίνη.

 

20/03/08

Η Γερμανική εταιρία Bayernwald παράγει συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων και πούλπα αυτών σε διάφορους τύπους, για βιομηχανική χρήση.

 
 
Δεσμοί
Ιστοσελίδα Bayernwald
 
Παρακαλούμε κατεβάστε το Adobe Acrobat
Reader εδώ